25 augustus 2022
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

De zomervakantie is nog in volle gang, net als de verkoop van deze prachtige woningen in Kwadijkerpark. Misschien ben je nu nog op vakantie, net terug of ben je juist de koffers aan het inpakken. Omdat er inmiddels al 70% van deze woningen is verkocht wilden wij jou tijdens deze zomervakantie toch een korte update geven!

bandwilg.png
Woningtypes Laurierwilg 2 & Bandwilg

laurierwilg-1.png
Woningtypes Watercipres 1 & 2

laurierwilg-2.png
Woningtypes Laurierwilg 2 & Boswilg

Op dit moment zijn er van bijna iedere type nog maar een paar woningen beschikbaar. Wil jij ook midden in het groen wonen en straks thuis een vakantiegevoel hebben? Van een heerlijke ruime eengezinswoning met terras of tuin tot een prachtige royale twee-onder-een-kapwoning aan het water. Er zit vast een woningtype van jouw voorkeur bij. Kijk snel op de website of neem contact op met een van de verkopend makelaars. Zij kunnen je precies vertellen welke woning nog beschikbaar is en het beste aansluit bij jouw woonwensen.

waterlinde-1.png
Woningtypes Waterlinde 1 & 2

waterlinde-3.png
Woningtypes Waterlinde 3 & 4

39229fa1-bb67-b72b-5bbf-79e3448394ea.png
Woningtypes Bandwilg, Boswilg, Laurierwilg specials

Dan is er nog meer goed nieuws. De gemeente heeft afgelopen week de omgevingsvergunning afgegeven. Wanneer er geen bezwaren worden ingediend zal nog voor het einde van dit jaar de bouw starten.

Bekijk het woningaanbod hier

 

Met vriendelijke groet,
TeAM Kwadijkerpark