20 mei 2022
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

De online verkoop van de 67 woningen in fase 1 Kwadijkerpark gaat op 23 mei a.s. van start! Lees hieronder hoe je je interesse kenbaar kunt maken voor een woning in dit bijzondere project.

Geluk, vrijheid, groen, gezelligheid, ruimte en duurzaam wonen. Dát vind je in Kwadijkerpark, gelegen naast het mooie lintdorpje Kwadijk in Purmerend. Hier is wonen mooi voor elkaar!

Rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen
Er komt een gevarieerd aanbod van 45 ruime rijwoningen met een woonoppervlakte van 126m2 tot 146m2 en 22 royale twee-onder-een-kapwoningen met een woonoppervlakte van 136 m2 tot maar liefst 187m2 in diverse uitvoeringen.

Alle woningen worden voorzien van een mooie keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. Ook wordt iedere verdieping voorzien van vloerverwarming en worden er zonnepanelen geplaatst. Daarnaast kun je, afhankelijk van welk bouwnummer jouw voorkeur heeft, kiezen uit diverse (ruimtevergrotende) opties zoals een uitbouw, dakkapel, keuken aan de voor- of achterzijde van de woning of een extra slaapkamer op de 2e verdieping eventueel met een 2e badkamer. Of wat dacht je van het creëren van een slaapkamer en badruimte op de begane grond bij de twee-onder-één-kapwoningen, waardoor je levensloopbestendig kunt wonen en je helemaal voorbereid bent op de toekomst. Zo zijn er volop mogelijkheden om de woning aan jouw specifieke woonwensen aan te passen.

De prijzen van de woningen zijn vanaf €450.000,- tot €765.000,-- v.o.n.

Artist impression twee-onder-een-kapwoningen
Artist impression twee-onder-een-kapwoningen


Bekijk alvast de documentatie van Kwadijkerpark
Nieuwsgierig geworden naar deze unieke woningen? Breng dan snel een bezoek aan kwadijkerpark.nl. Op de downloadpagina van de website tref je alle belangrijke informatie om een keuze te maken, zoals de digitale brochure, technische omschrijving en de prijslijst van de woningen. De digitale brochure volgt vrijdag 20 mei en de prijslijst voor de ruimtevergrotende opties is op maandag 23 mei beschikbaar op de website

Heel veel kijk- en leesplezier!

Bekijk hier de documenten


Verkoopprocedure Kwadijkerpark
Maandag 23 mei start de online inschrijving en ontvang je in de loop van de middag een nieuwsbrief met een link, waarmee je het inschrijfproces kan starten.

De linkt brengt je naar een persoonlijke pagina op de website van Kwadijkerpark, waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en waar je je definitief kunt inschrijven voor één of meerdere woningen. Hieronder de belangrijke data op een rijtje:

  • Einde inschrijftermijn maandag 30 mei 12.00 uur.
  • Toewijzing woningen door team Kwadijkerpark dinsdag 31 mei o.b.v. alle binnengekomen inschrijvingen met inachtneming van de toewijzingscriteria. De volgorde van binnenkomst van de inschrijving is niet van belang voor de toewijzing!
  • Woning toegewezen? Uiterlijk donderdag 2 juni krijg je telefonisch bericht. Je wordt uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar.
  • Geen woning toegewezen? Uiterlijk vrijdag 3 juni ontvang je schriftelijk bericht. Je wordt automatisch op de reservekandidatenlijst geplaatst.

De inschrijfvoorwaarden en toewijzingscriteria staan vermeld bij het online inschrijfformulier, welke je maandag 23 mei ontvangt. De in dit formulier ingevulde gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.


Meet & Greet
Op dinsdag 24 mei a.s. wordt een zogenaamde 'Meet & Greet' georganiseerd. Tijdens dit event is het verkoopteam aanwezig om jouw specifieke vragen te beantwoorden.

Je bent dan van harte welkom tussen 17:00 en 19.00 uur (inloop) op locatie nabij Kwadijkerpark 8 in Purmerend.

Let op: Alle informatie met betrekking tot de woningen vind je online. Er is tijdens de Meet & Greet dus geen nieuwe informatie beschikbaar. We organiseren de Meet & Greet om eventuele specifieke vragen te beantwoorden.


Veel plezier met de voorbereiding!