Kwadijkerpark

Klein geluk begint thuis

Gelukkig, vrij, groen, gezellig, ruimtelijk, warm en duurzaam wonen. Dát vind je in Kwadijkerpark, gelegen naast het mooie lintdorpje Kwadijk in Purmerend. Een natuurrijke en sociaal georiënteerde wijk, midden in het bestaande park. Te midden van volwassen bomen en prachtige waterpartijen komen duurzame en architectonisch fraaie huizen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, future living woningen en eengezinswoningen. Ieder huis wordt sfeervol in de natuurrijke omgeving opgenomen en voorzien van een mooie tuin of een royaal terras met volop privacy. Hier waan je je iedere dag op vakantie!

De Prinsenstichting is in hetzelfde park gevestigd en biedt zorg aan mensen met een verstandelijke en/of geestelijke beperking. Hierdoor ontstaat in Kwadijkerpark op een natuurlijke wijze sociale interactie tussen nieuwe en bestaande bewoners, wat prachtige ervaringen zal opleveren. 

Hier is wonen mooi voor elkaar.

Het Aanbod

Naar het Aanbod <style type="text/css"> .st0{fill:#000000;} </style>

Kwadijkerpark is bedoeld voor iedereen dankzij het gevarieerde aanbod van zowel sociale huur- als koopwoningen. Overeenkomstig is de wens om verbinding te voelen met de natuur en de hechting van waarde aan solidariteit. Het ‘samengevoel’. De bewoners die zich hier het meeste thuis voelen, hebben een open karakter en houden van duurzaamheid. Iets waar de vele verschillende woningen ook prachtig op aansluiten

Eendjes in Kwadijkerpark

Het DNA van Kwadijkerpark

Locatie

Naar de locatie
Naar de locatie

Helden

De mensen die het samen doen

Lees Meer
Lees Meer

Het Plan

Naar het Plan

Kwadijkerpark is vooralsnog een goed bewaard geheim, waar het echt thuiskomen zal zijn! Waar je de meest waardevolle geluksmomenten ervaart en de mooie dingen in het leven ontdekt. Veilig en toegankelijk. Dorps en dicht bij de stad. Met de perfecte balans tussen vrijheid en privacy – midden in het groen.

Naar het Plan

Veelgestelde vragen

Naar Veelgestelde Vragen

Hoe kunnen wij helpen?

    Wanneer zijn er plattegronden beschikbaar?

    Bevat Klein Geluk een algemene ruimte?

    Is de grond erfpacht of in eigendom?

Naar Veelgestelde Vragen

Makelaars