4 december 2019
Geplaatst door admin

Onder leiding van tuinman Arnold van der Lee liep op vrijdag 15 november een gemêleerde groep mensen door Kwadijkerpark. Met de ogen gericht op de grond of in de lucht speurden buurtbewoners, cliënten en begeleiders van Prinsenstichting en projectmedewerkers van AM en Rochdale gezamenlijk naar bladeren van eiken, esdoorns, hazelaars, cypressen, amberbomen en iepen. Hun missie: inspiratie opdoen voor de huisstijl van Kwadijkerpark.

Binnen, in het studie- en scholingslokaal van Prinsenstichting, aten ze een royale lunch, die tot in de puntjes was verzorgd door de medewerkers van Grand Café Heel Europa. Het Grand Café is een horecabedrijf dat onderdeel vormt van de stichting. Er werken mensen met een licht verstandelijke beperking.

Na het eten veranderde het lokaal in een atelier. Met verf en kwasten zetten de aanwezigen de contouren en tekeningen van de Kwadijkerparkse bladeren om in verrassende, frisse beelden. Het stempelen, tamponeren, tekenen en kwasten mondde uit in drie prachtige doeken vol bladeren. Met dit materiaal gaat een vormgever aan de slag. Binnenkort tonen we u de huisstijl!