1 september 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Voor de nodige rust en ontspanning hoef je niet ver van Kwadijkerpark te gaan. Om de hoek vind je Yogastudio See You. In hun rustgevende studio kun je verschillende soorten yogalessen volgen. Oprichters Jeannette de Jaeger en Laura de Laat hebben als doel om yoga voor iedereen aan te bieden, jong en oud, beginner of gevorderd.

Samen met een team fijne en enthousiaste docenten verzorgen ze inmiddels alweer 4 jaar een gevarieerd rooster met lessen in Hatha, Yin Yang, Core strength en Yin. Iedere docent heeft haar eigen specialiteit en de yogi's vinden het fijn dat ze kunnen wisselen tussen de docenten. Dit kan je gewoon zelf regelen; via een app.

Lekker los
Yoga helpt je om weer ruimte in lichaam en geest te maken, zodat je kunt ontspannen. Energie gaat weer stromen. Door de verschillende yoga-oefeningen word je flexibeler en ga je met meer veerkracht door het leven.

“Mensen komen hier echt even tot zichzelf en in die ontspanning kunnen ze de dag even achter zich laten om op te laden. Zowel in lichaam als in geest wordt je sterker en soepeler” Aldus de twee docenten.

Als team hebben ze tijdens de periodes van lockdown online les gegeven, zodat een groot deel van de deelnemers vanuit huis toch nog van de voordelen van yoga konden genieten.

Specials
Regelmatig staan er specials op het rooster, dit zijn extra lange sessies met bijvoorbeeld yin yoga in combinatie met een helende klankschalensessie, restorative yoga met yoga nidra of ademwerk met zachte yoga.

Yoga op het werk
Jeannette en haar collega's bieden ook yoga aan op de werkvloer, dit kan zowel online als op de locatie. Ze bieden lessen die zijn aangepast aan de doelgroep, eventueel op een stoel, bijvoorbeeld in de pauze, aan het einde van de dag of als onderdeel van een teambuildingdag.

Jeannette en Laura hebben beide jarenlang in het bedrijfsleven gestaan. Jeannette komt uit de financiële sector en Laura uit de media. Jeannette: “Naarmate de jaren verstreken merkte ik dat alleen fysiek bezig zijn in de sportschool geen voldoening meer gaf. Ik zocht meer verdieping.” Via de sportschool is Jeannette in aanraking gekomen met yoga en meditatie. “Ik voelde dat ik door beoefening van yoga en meditatie weer in balans kwam. Ik leerde luisteren naar wat mijn lichaam me vertelde, daardoor kreeg ik meer rust, sliep ik beter en voelde ik mij minder gespannen.”

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.
Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan hier.