30 januari 2020
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Op de Koemarkt, het karakteristieke centrumplein van Purmerend, kun je heerlijk “theeën” en lunchen bij Brownies en DownieS.

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Er wordt namelijk gewerkt met verse en ambachtelijke producten. De combinatie van pure, bijzondere medewerkers en ambachtelijke gerechten om je vingers bij af te likken, maakt een bezoekje aan Brownies&downieS tot een ware beleving. Puur genieten dus. Het motto is daarom niet voor niets: "Puur is perfect".

Brownies & downieS biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om naar vermogen mee te werken in een horeca bedrijf, vanuit de visie dat volwaardig meedoen in de echte wereld het beste in mensen naar boven haalt. In Purmerend worden de medewerkers vanuit Prinsenstichting in Kwadijkerpark geplaatst en gecoacht.

Brownies & Downies Purmerend
Koemarkt 34
1441 DD Purmerend
https://www.browniesanddownies.nl
T: 0299 42 92 56