4 december 2019
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Zin in een beestenboel? Breng een bezoek aan onze boerderij.

Koeien, varkens, geitjes, kippen, konijnen en nog veel meer dieren wonen op de boerderij van Prinsenstichting (Spinnekop 5 in Purmerend). Een aantal cliënten met een verstandelijke beperking verzorgt deze dieren, in samenwerking met de begeleiding. Vind jij het leuk om langs te komen? Om al onze dieren te zien of om fijn de konijntjes te knuffelen? Dat kan! De boerderij is toegankelijk voor iedereen en is geopend op werkdagen van 10.00 - 15.30 uur. De boerderij op zondag geopend tussen 10.30 - 12.30 uur.

Komkommer & Co

Op zoek naar verse groenten? Plantjes, artikelen van hout of wellicht zakken vol met openhaardhout? Al deze producten zijn te vinden in onze gezellige winkel Komkommer & Co bij de Groene Hoek (gebouw Molenwerf, Spinnekop 5 in Purmerend)