17 november 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

De verkoop van de woningen in Kwadijkerpark, fase 1 komt steeds dichterbij. Voorafgaand aan de start verkoop zal op vrijdag 19 november a.s. de presale van de woningen digitaal van start gaan. Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Op 19 november 2021 in de loop van de ochtend, ontvangt u van ons een nieuwsbrief met daarin de toelichting hoe de presale in zijn werk gaat en een digitale link om in te schrijven op het woningtype van uw voorkeur. Hierbij ontvangt u tevens informatie over de woningtypen en indicatieprijzen
 

Sneak preview!
Inmiddels zijn de diverse woningtypen van de rijwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen vastgesteld. De architect heeft ook mooie ontwerpen bedacht qua materiaal en kleurgebruik. Hieronder alvast een sneak preview!

sfeer impressie foto
Sfeerimpressie

materiaal en kleurgebruik foto
Materiaal en kleurgebruik


Situatie verkaveling
De diverse woningtypen van de rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen zijn ook in kaart gebracht op onderstaande situatie.

situatietekening


Omdat u geïnteresseerd bent in de aankoop van een nieuwbouwwoning attenderen wij u graag op de website www.bewustnieuwbouw.nl. Hier vind u allerhande nuttige informatie over nieuwbouw en alles wat daarbij verder komt kijken. Veel gestelde vragen worden hier beantwoord.

De website is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. U kunt zich aanmelden voor de ontvangst van nieuwsbrieven. Doe er uw voordeel mee!

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars.