17 september 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Eind juli zijn wij gestart met de online enquête voor Kwadijkerpark. Wij hebben jullie mening gevraagd over onder andere de verschillende type woningen, de indeling van de twee-onder-een-kapwoningen en een aantal optiemogelijkheden. Wij zijn heel blij met alle response die we hebben ontvangen. Inmiddels is de enquête gesloten en we delen graag de resultaten met jullie.

De enquête is door ruim 500 geïnteresseerden ingevuld. Daar zijn wij ontzettend blij mee. We willen dan ook iedereen, die de enquête heeft ingevuld, hartelijk danken daarvoor.

De woningen in Kwadijkerpark

Ruim 80% van de respondenten is op zoek naar een koopwoning in Kwadijkerpark. 41% daarvan zoekt een woning van ca 125 m2 woonoppervlak. 39% heeft de voorkeur voor een woning met een woonoppervlak tussen 125 – 145 m2. Voor wat betreft de indelingskeuze voor de twee-onder-een-kapwoningen koos maar liefst 74% voor optie 2.

Een kleine meerderheid heeft voorkeur voor openslaande deuren naar de tuin en 1 op de 5 respondenten heeft interesse in een deelauto. Voor het gemak hebben wij een factsheet uitgewerkt, waarbij je in één oogopslag de belangrijkste uitkomsten van de enquête kunt bekijken. Hieronder een greep uit de open reacties welke respondenten hebben ingevuld bij de enquête:

  • "Lijkt me fantastisch om er te wonen!"
  • "Helaas te duur"
  • "Jammer dat er geen starterswoningen komen"
  • "Wanneer worden de plattegronden bekend gemaakt?"
  • "Wij hebben voorkeur voor slapen op de begane grond"
  • "Een fantastisch project waarvan wij heel erg duimen ook toekomstig bewoner te mogen zijn."

 

Voortgang

De input van deze enquête wordt meegenomen in de uitwerking van het plan. Binnenkort worden de plattegronden en de overige documenten definitief uitgewerkt en zullen we starten met de presale. De planning is om eind 2021 te starten met de verkoop van de woningen. Zodra de definitieve data hiervan bekend is zullen we je hierover informeren via de nieuwsbrieven. Binnenkort meer informatie over de woningen in Kwadijkerpark.