2 september 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Afgelopen periode hebben jullie de schetsontwerpen kunnen zien van de woningen die in de 1e fase van Kwadijkerpark aangeboden zullen gaan worden. Jullie hebben dus al een beetje kennis kunnen maken met type Boswilg, Laurierwilg, Watercipres en de Waterlinde. Inmiddels is hieraan ook het woningtype Bandwilg toegevoegd.

De bandwilg komt oorspronkelijk uit Japan en houdt van een vochtige grond. Ze heeft roodachtige glanzende en mooi golvende takken en langwerpige katjes. Het is een sterke boom die ca. 3 tot 7 meter kan worden maar goed is te snoeien wanneer hij te groot wordt. De naam van deze bijzondere wilg is gegeven aan de extra ruime tussenwoningen die met hun topgevel net zo bijzonder zijn.

Zoals in onze vorige nieuwsbrief aangegeven is het de hoogste tijd om ook kennis te maken met de verkopend makelaars waar je terecht kunt met vragen over het project.

Hoekstra en Van Eck makelaars, Wim Zonneveld

Het kopen van een woning is vaak een ingrijpende beslissing in een mensenleven waar een hoop bij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning is bovendien extra lastig omdat je niet met eigen ogen kan zien hoe de woning er uiteindelijk uit zal zien. Alle beslissingen moeten vanaf papier genomen worden en dat is niet altijd even makkelijk.

Met inmiddels zo’n 25 jaar ervaring in de makelaardij weet ik welke vragen en twijfels mensen kunnen hebben bij het kopen van een (nieuwbouw-)woning. Het geeft mij veel voldoening om mensen hierbij te begeleiden en ze zo goed en volledig mogelijk te informeren. Door het wegnemen van alle twijfels en onduidelijkheden zorg ik er graag voor dat het kopen van een nieuwe woning een leuke en zorgeloze ervaring is, precies zoals het zou moeten zijn!

We zijn er trots op dat ons kantoor is geselecteerd voor de verkoop van het bijzondere project Kwadijkerpark: een totaal nieuwe woonbeleving in Purmerend! Ruime woningen in een prachtige, parkachtige omgeving. Veel aandacht voor de natuur, mooie waterpartijen en volop ontmoetingsmogelijkheden zorgen voor grote betrokkenheid bij de wijk en haar bewoners. Het is leuk om te zien dat er nu al zo veel belangstelling is voor dit unieke project op deze unieke locatie!

Kocken makelaars, Wim Kocken

Als jongste generatie van een familiebedrijf dat al ruim 89 jaar actief is in Purmerend en omstreken betekent dat de geschiedenis van Purmerend mij én mijn team met de paplepel is ingegoten. En daarmee natuurlijk ook alle ontwikkelingen en uitbreidingen die onze stad, als groeigemeente van Amsterdam, vanaf de jaren '60 heeft doorgemaakt.

Iedere keer blijft het weer bijzonder als een omgeving wordt omgetoverd in een nieuwe en sprankelende wijk. We zijn daarom ook erg enthousiast om met dit bijzondere nieuwbouwproject aan de slag te gaan en ons steentje bij te dragen. Met verbondenheid, solidariteit en een open karakter als kernwaarden is dit meer dan een uniek woonproject. Met een woning in het Kwadijkerpark koopt u immers een totale woonbeleving en gaat u de verbintenis aan met uw leefomgeving. U woont in een hartelijke woongemeenschap waar u alle voorzieningen binnen handbereik heeft en iedere dag het vakantiegevoel kunt ervaren!

De diversiteit aan nieuw te bouwen woningen in deze buurt brengt ook dat er een diversiteit aan geïnteresseerden zal zijn en wellicht ben jij dat wel! Wij laten je met veel plezier in ons recent geheel vernieuwde kantoor alle in- en outs van de woningen zien, luisteren naar jouw wensen en nemen je mee door de reis die je gaat maken als potentiele koper van één van deze woningen. Want een (nieuw)bouwwoning kopen is natuurlijk niet zomaar iets! Neem contact met ons op en we gaan samen dit mooie avontuur aan!