23 juli 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Hebben jullie het nieuwe projectbord en de nieuwe vrolijk wapperende banieren al gezien? Ook zijn de saaie bouwhekken voorzien van doeken met daarop informatie over diverse bomen welke je in Kwadijkerpark terug kunt vinden. Na de vakantie zullen er bij de bomen in het park ook nog bordjes geplaatst worden met daarop de naam van de betreffende boom, zodat je precies kunt zien waar welke boom staat.

Verder zijn er waarschuwingsdoeken geplaatst om er zo voor te zorgen dat iedereen gewaarschuwd wordt en alert blijft voor de aanwezigheid van zwaar bouwverkeer als hij of zij door het park loopt.

Binnenkort wordt gestart met de voorbereidingen voor de realisatie van de 1ste fase. Om het terrein zettingsarm te maken zal er op delen van de eerste fase eind augustus zand worden aangebracht. Voordat dit kan gebeuren dient het terrein te worden opgeschoond en zijn daar waar nodig inmiddels enkele bomen gekapt.

Achter de schermen wordt ook heel hard gewerkt. Naar verwachting gaat het bestemmingsplan begin augustus ter visie. Inmiddels beginnen de woningen aardig vorm te krijgen op de tekentafel. Hieronder alvast een tweetal schetsontwerpen. De overige schets ontwerpen kun je binnenkort terugvinden op de website. Ook zijn de kleur- en materiaalkeuzes vastgesteld.

Wij zijn heel benieuwd naar jullie wensen voor wat betreft de woningen die straks in Kwadijkerpark gebouwd zullen gaan worden. Binnenkort ontvangen jullie daarom van ons een enquête waarin wij een aantal vragen stellen over de woningen. Wij hopen dat jullie hiervoor een paar minuutjes tijd nemen om deze vragen te beantwoorden. Zo krijgen wij een goed beeld van jullie wensen.

Tot slot willen wij jullie een hele fijne zomer toewensen!