22 juni 2021
Geplaatst door TeamKwadijkerpark

Zo vlak voor de zomervakantie gebeurt er van alles in en rondom Kwadijkerpark. Zoals al eerder gemeld zijn de sloopwerkzaamheden in volle gang en naar verwachting binnenkort afgerond. De planning is dan om na de zomervakantie te starten met het voorbelasten van de grond.

In tegenstelling tot hetgeen we eerder aangegeven hebben ligt het bestemminsplan nog niet ter visie. Het streven is wel dat dit voor zomervakantie nog zal gebeuren.

Achter de schermen is hard gewerkt om de website een upgrade te geven. Met deze nieuwe look& feel willen we jullie alvast de sfeer van wonen in Kwadijkerpark laten proeven. In de komende periode zullen we de website steeds meer gaan vullen met informatie en plattegronden van de woningen.

De architect is druk bezig met het uitwerken van de prachtige woningen die straks in de eerste fase van Kwadijkerpark gebouwd zullen gaan worden. Binnenkort geven we alvast een voorproefje door een aantal mooie schetsen, welke we op de website zullen plaatsen.

Voor wat betreft de koopwoningen zullen we nog voor de zomervakantie een enquête versturen met betrekking tot de indeling van een aantal woningen. Wij rekenen hierbij natuurlijk op jullie respons.

Goed om te weten is dat in eerste instantie de informatie betrekking zal hebben op de koopwoningen. De informatie omtrent de huurwoningen zal in een later stadium volgen.