De start verkoop komt nu echt dichterbij. De eerste impressies zijn gereed van fase 2 en natuurlijk willen we deze graag met jullie delen.

Ook in fase 2 herken je de stijl van Broek in Waterland. De woning zijn gelegen op verschillende terpen in het park. Hierdoor ontstaat veel privacy en tegelijkertijd vormt het park de basis voor heerlijke momenten met elkaar en een fijne speelplaats voor de (klein)kinderen.

Type Bandwilg, Boswilg, Laurierwilg en de specials zijn prachtige ruime eengezinswoningen met ieder hun eigen kenmerk. Denk hierbij aan een erker, een topgevel aan park- of straatzijde of een hoekwoning. De specials hebben als extra een uitbouw welke al in de basis is meegenomen. Iedere woning is voorzien van een heerlijk klinkerterras aan de parkzijde. Vanaf dit terras loop je meteen het park in.

Type Magnolia is een nieuw type woning in Kwadijkerpark. Dit type is een mooie twee-laagse woning welke gericht is op toekomstbestendig wonen. Op de begane grond vind je namelijk naast de woonkamer en keuken ook de slaapkamer en badkamer. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers en een badkamer. Ook type Magnolia heeft een heerlijk klinkerterras aan de parkzijde vanwaar je zo het park in kunt. Type Magnolia is beschikbaar als hoekwoning, op sommige plekken optioneel of standaard met erker, en tussenwoning.

De prognose start verkoop op dit moment is oktober. We starten dan met de verkoop van de eerste 36 woningen bestaande uit de types Bandwilg, Boswilg, Laurierwilg, specials en Magnolia

Wanneer je op de hoogte wilt blijven schrijf je dan nu in voor fase 2a. Dan ontvang je meteen een bericht zodra er meer informatie is.